Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauw met sinaasappelsaus

Aantal personen: 2

Ingrediënten

400 gr kabeljauwfilet
1 kleine prei
150 gr verse champignons
1 eetlepel boter
1-2 uitgeperste sinaasappel(s)
1/8 liter crème fraîche
dille, zout en peper

Bereiden

Snijd de vis in mooie stukken, de prei klein en de
champignons
in plakken.
Laat de boter in een hapjespan smelten, maar niet bruin
worden.
Doe het sinaasappelsap in de pan en, als die warm is
geworden,
de vis, de prei en de champignons.
Leg een deksel op de pan en laat de vis op zachte vuur
gaar
worden (ca 15 minuten).
Haal de stukjes vis uit de pan, roer de crème
fraîche en de
kruiden bij het overgebleven nat en doe de vis terug in de
pan.
Laat alles weer warm worden, strooi een beetje dille over
de
vis met saus en dien op.
Geef er gekookte aardappelen en een salade bij.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gebakken Dorade met tomaten-basilicumsaus
Gekookte mosselen in pikante saus
Gebakken zeewolf met zwarte bonen
Gebakken zeebaars met langoustines
Tarbotfilet met mosterdsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes