Roer de boter los met het zout, de gehakte knoflook,
fijngemaakte peterselie en de fijngeknipte bieslook.
Roer er dan het citroensap door.
Rol de boter in aluminiumfolie, laat hem opstijven en verdeel
hem in plakjes.
Leg op elk stuk vis een plakje kruidenboter, vouw de vis
dubbel en steek hem vast met een houten prikker.
Verpak elk stuk in aluminiumfolie.
Leg de pakjes in een voorverwarmde oven en laat ze gaar
worden.
Serveer de pakjes gesloten en laat ieder het op zijn bord
openen.
Geef bij de vis een schijfje citroen en wat fijngeknipte
peterselie.
De pakjes zijn in rauwe toestand zeer goed te bewaren in de
diepvriezer.
Dan in de oven laten ontdooien en gaar laten worden in
± 40 minuten. (Bewaartijd ± 3 maanden).
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |