Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauw met ananas

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1 blikje ananas op eigen sap
50 gr Cantadou met mierikswortel
300 gr kabeljauwfilet
maïzena

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200°C.
Giet de ananas af, vang het sap op.
Roer 2 eetlepels sap met de Cantadou los.
Schenk dit in een ovenschaal, leg de vis erop en verdeel er de
ananas over.
Laat de vis afgedekt in de oven in ± 25 minuten gaar
worden.
Leg de vis op (voorverwarmde) borden.
Schenk het vocht uit de ovenschaal in een pannetje en breng
het aan de kook.
Roer de maïzena met wat ananassap los en bind de saus
hiermee.
Lekker met gekookte aardappelen en peultjes/broccoli.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Zeewolffilet met witte wijn-lycheesaus
Scholrolletjes met kool
Gegrilde zalm met Spätzli (10 pers)
Noorse zalm Nuehng Ma-nao (4 porties)
Pekingzalm

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes