Was de baarsfilets onder de koude kraan en dep ze met
keukenpapier droog.
Snijd de courgette, de aubergine en de champignons in
blokjes.
Hak de knoflook.
Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Snijd de gedroogde tomaten fijn.
Snijd de knolselderij in ragfijne repen (julienne).
Meng voor de dressing de wijnazijn, de pesto en 3/4 van de
olijfolie.
Bak de courgette, de aubergine en de champignons met de
knoflook in de rest van de olijfolie.
Meng deze ratatouille met de 2 soorten gesneden tomaat en
breng op smaak met peper en zout.
Bak de baars in hete olijfolie mooi bruin en frituur de
knolselderij in hete frituurolie krokant.
Schep de ratatouille in het midden van de warme borden en leg
de baars hierop.
Schenk de vinaigrette om het gerecht.
Leg de gefrituurde knolselderij op de vis.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |