Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Haringtartaar met Zaanse mosterd

Aantal personen: 4

Ingrediënten

3 haringen
1 grote zoetzure Amsterdamse ui
peper
1 1/2 eetlepel fijngehakte peterselie + 4 toefjes
1 eetlepel grove Zaanse mosterd
2 eetlepels mayonaise
3 eetlepels slagroom

Bereiden

Snijd de haringen en de ui in heel kleine stukjes en meng ze
door elkaar.
Voeg wat peper en de helft van de peterselie toe.
Schep de haringtartaar midden op 4 borden.
Meng de mosterd met de mayonaise en de slagroom en schep
kleine lepeltjes van de saus rondom de haringtartaar.
Strooi wat gehakte peterselie over de saus en leg op elk
tartaartje een toefje peterselie.
Lekker met warme toast van volkorenbrood.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gebakken vis met remouladesaus
Gebakken vis met cantharellen
Gefrituurde kabeljauw met pikante bieslook-yoghurtsaus
Gepocheerde sliptong met saus van crèmefraîche
Kabeljauwfilet-ovenschotel

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes