Pel de ui en snijd hem in ringen.
Ontvel de tomaten en snijd ze in kleine stukjes.
Pel en snipper de teentjes knoflook.
Snijd de fetakaas in heel kleine blokjes.
Pel de gamba's, maar laat de kop en de staart eraan
zitten.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui hierin met de
stukjes tomaat en de knoflook omscheppend 5 minuten op hoog
vuur.
Voeg de wijn, de suiker, wat zout en peper en de tijm toe.
Voeg de gamba's toe en laat ze in ± 3 minuten bijna
gaar worden.
Schep het gerecht in een ovenvaste schaal, strooi er de
blokjes fetakaas over en zet de schaal ± 2 minuten
onder de hete grill.
Lekker met warm stokbrood en een gemengde salade met olijven.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |