Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gevulde tongfilets met champignonsaus

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1 kleine ui
1 ei
½ blikje zalm à 220 gr
1 el groene pepersaus (flesje)
1 beschuit
4 tongfilets à 50 gr
1 dl witte wijn
½ bakje champignons
1½ el citroensap
zout en peper
1 dl slagroom
1 el dille (diepvries)

Bereiden

Voorbereiden:
Ui pellen en fijnsnipperen. Boven kom ei splitsen. Dooier los roeren. Toevoegen: ui, zalm en groene pepersaus. Beschuit erboven verkruimelen. Door elkaar roeren. Tongfilets onder koud stromend water afspoelen. Met keukenpapier droogdeppen. Ovenschotel in vetten. 4 el wijn erin schenken. Champignons wassen. Grote halveren. Besprenkelen met helft van citroensap.
Bereiden: Oven voorverwarmen op 175 graden. Tongfilets bestrooien met zout en peper. Besprenkelen met rest van citroensap. 2 filets in ovenschotel leggen. Zalmmengsel erover verdelen. Andere 2 filets erop leggen. In midden van oven ± 10 min stoven. Intussen in steelpan champignons en rest van wijn doen. ± 5 min. Zachtjes koken. Slagroom toevoegen en erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Champignons over vis schenken. In nog ± 10 min gaarstoven. Dille erover strooien. Groentetip: broccoli.
Bereiding: ± 20-30 minuten.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kabeljauw balletjes
mosselen á l'Américaine
Saté van grote garnalen
Frikadel ikan
Vispotje vankabeljauw, mosselen, garnalen en St. Christoffel Blond

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes