Voorbereiden:
Ui pellen en fijnsnipperen. Boven kom ei splitsen. Dooier los roeren. Toevoegen: ui, zalm en groene pepersaus. Beschuit erboven verkruimelen. Door elkaar roeren. Tongfilets onder koud stromend water afspoelen. Met keukenpapier droogdeppen. Ovenschotel in vetten. 4 el wijn erin schenken. Champignons wassen. Grote halveren. Besprenkelen met helft van citroensap.
Bereiden: Oven voorverwarmen op 175 graden. Tongfilets bestrooien met zout en peper. Besprenkelen met rest van citroensap. 2 filets in ovenschotel leggen. Zalmmengsel erover verdelen. Andere 2 filets erop leggen. In midden van oven ± 10 min stoven. Intussen in steelpan champignons en rest van wijn doen. ± 5 min. Zachtjes koken. Slagroom toevoegen en erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Champignons over vis schenken. In nog ± 10 min gaarstoven. Dille erover strooien. Groentetip: broccoli.
Bereiding: ± 20-30 minuten.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |