Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gerookte zalm met bleekselderij en champignons

Aantal personen: 2

Ingrediënten

100 gr gerookte zalm(snippers)
3 stengels bleekselderij
1/2 bakje champignons
1 bekertje crème fraîche
pasta naar keuze

Bereiden

Snijd de bleekselderij en de champignons in dunne plakjes en
fruit beide op laag vuur in wat boter of olijfolie.
Zet intussen de pasta op met ruim kokend water en zout.
Voeg, als de bleekselderij beetgaar is, de crème
fraîche toe, meng die door de groenten en zet het vuur
laag.
Snijd de gerookte zalm in dunne reepjes, voeg ze toe en warm
ze 5 minuten mee.
Breng op smaak met (weinig!) zout en wat versgemalen peper en
giet het geheel over de gaar gekookte pasta.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Erik (26-12-2023 08:48):
Gewicht en ml maten zouden wat duidelijker zijn ipv half bakje/ 1 bekertje....

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gebakken schol met dragonsaus
Kabeljauw met kruidenboter
Witlof met vis en kaas ( 4 pers.)
Gestoofde kabeljauw met grapefruit
Ovenschotel met kabeljauw en groene kool

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes