Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gepocheerde heilbot

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 moten heilbot á ± 200 gr
250 gr gesneden soepgroenten
1/2 laurierblad
6 gekneusde peperkorrels
4 peterseliestelen
2 1/2 dl witte wijn

Bereiden

Breng 1/2 liter water aan de kook en voeg alle
ingrediënten toe.
Laat zachtjes een half uurtje trekken, zeef de bouillon en
breng opnieuw aan de kook met wat zout.
Doe de schoongemaakte filets/moten heilbot in de bouillon en
pocheer ze in 8-12 minuten (het water mag niet koken en moet
constant op ± 85°C worden gehouden).
lekker met witte wijnsaus, gekookte nieuwe aardappeltjes en
wortelpuree.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gebakken vis met cantharellen
Kabeljauw met roquefortsaus
Saltimbocca van zeeduivel met paprika
Kabeljauw met walnoten en kaas
Kabeljauw met kerrie

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes