Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gepocheerde forel met kruidenbotersaus

Aantal personen: 6

Ingrediënten

6 forel- of tongfilets á 125 gr
zout, peper
2 eidooiers
1 theelepel Franse mosterd
3 eetlepels fijngesneden kruiden (peterselie, kervel,
bieslook)
175 gr roomboter

Bereiden

Breng 1 1/2 liter water aan de kook, voeg de filets en 1
theelepel zout toe en breng het water opnieuw aan de kook.
Zet het vuur uit en laat de vis in ± 5 minuten gaar
worden.
Klop de eidooiers met de mosterd en 2 eetlepels fijngesneden
kruiden los.
Verwarm de boter en klop hem door het eimengsel tot een
gebonden saus ontstaat.
Bedek de vis met de saus en garneer met de rest van de
kruiden.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gestoomde tongfilets met champignons en garnalen
Gebakken zeewolf-zeeduivel met basilicum
Snel visgerecht
Wijtingfilet
Scampi

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes