Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gekookte mosselen

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1 teentje knoflook, fijngesneden
2 tomaten, in blokjes
20 gr boter
2 kg kleine mosselen in de schelp, schoongespoeld
1 dl crème fraîche
2-3 el fijngesneden peterselie
2 el fijngesneden bieslook

Bereiden

Bak de knoflook, sjalotjes en tomaat 2 min in een grote pan in de boter op zacht vuur. Voeg de mosselen (kapotte weggooien) en crème fraîche toe en kook ze circa 5 min in een gesloten pan tot alle schelpen open zijn. Schud de pan regelmatig. Roer de peterselie en bieslook erdoor. Serveer er stokbrood bij.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gamba's met feta
Kabeljauwschotel met tomaten-yoghurtsaus
Dinerschotel van snoekbaarsfilets
Kabeljauw met sinaasappelsaus
Tongrolletjes in Duchesse de Bourgogne

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes