Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gegratineerde kabeljauwschotel

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1 blik gepelde tomaten
1 eetlepel oregano
zout, peper
1 theelepel suiker
1 geperst teentje knoflook
1 dl kippenbouillon
300 gr kabeljauwfilet
150 gr geraspte belegen kaas
een grote ingevette ovenschaal

Bereiden

Breng de tomaten met de oregano, zout, peper, de suiker, de
knoflook en de bouillon aan de kook en laat 10
minuten koken.
Verwarm de oven voor op 200C.
Wrijf de vis in met zout en peper en leg ze in de
ovenschaal.
Schenk de tomatensaus erover, strooi de kaas erover en laat de
vis in de oven 20 minuten gratineren.
Serveer met tagliatelle en pipi rama-salade.

Bron/inzender: Astrid

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Scholfilet met spinazie en Bearnaisesaus
Zalm met basilicum-mosterdroom
Zalm met asperges en koriandersaus
Bacalhau alla Portuguesa II
Wijtingfilet
Sprotjes met aardappel en gefrituurde schorseneren

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes