Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gegratineerde kabeljauwschotel

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1 blik gepelde tomaten
1 eetlepel oregano
zout, peper
1 theelepel suiker
1 geperst teentje knoflook
1 dl kippenbouillon
300 gr kabeljauwfilet
150 gr geraspte belegen kaas
een grote ingevette ovenschaal

Bereiden

Breng de tomaten met de oregano, zout, peper, de suiker, de
knoflook en de bouillon aan de kook en laat ± 10
minuten koken.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Wrijf de vis in met zout en peper en leg ze in de
ovenschaal.
Schenk de tomatensaus erover, strooi de kaas erover en laat de
vis in de oven ± 20 minuten gratineren.
Serveer met tagliatelle en pipi rama-salade.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kabeljauw met aardappel-vinaigrette
Gebakken mosselen met pijnboompitten, tomaat en basilicum (4 pers)
Kruidige ovenschotel met mosselen
Kabeljauw met gruyère uit de oven
Gepocheerde forel met kruidenbotersaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes