Roer de yoghurt, de mayonaise en 1/2 theelepel cayennepeper
door elkaar.
Pers de knoflook erboven uit en knip het bieslook erboven
fijn.
Breng de saus op smaak met zout.
Klop een beslagje van de bloem, de eidooier, de melk, 1/2
theelepel cayennepeper en een snufje zout.
Snijd de kabeljauw in stukjes en de citroen in partjes.
Verhit het frituurvet of de olie tot 175°C.
Bestrooi de stukken vis met zout en peper, haal ze door het
beslag, frituur ze in ±3 minuten goudbruin en laat ze
op keukenpapier uitlekken.
Verdeel de vis over 2 borden en schep de saus ernaast.
Garneer met de parten citroen.
Lekker met wortelsalade en stokbrood.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |