Verwarm de oven voor op 200°C.
Was de vismoten onder koud water, dep ze goed droog en schik
ze in een ovenschaal.
Schil de aardappelen, was ze en snijd elke aardappel in 3-4
stukjes.
Doe hetzelfde met de uien.
Schik de stukjes aardappel en ui rond de vismoten.
Giet de olie en 2 kopjes water in een schaaltje en roer er de
tomatenpuree door.
Pers de knoflookteentjes erboven uit en strooi er de oregano
over.
Schep alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en
peper.
Giet de saus over de vismoten.
Was de vleestomaten, snijd ze in plakjes en leg die op de
tomatensaus.
Strooi er tot slot de gehakte peterselie over.
Schuif de schaal in de oven en laat het in 60-70 minuten gaar
worden.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |