Verwarm de oven voor op 200°C.
Was de vismoten onder koud water, dep ze goed droog en schik
ze in een ovenschaal.
Schil de aardappelen, was ze en snijd elke aardappel in 3-4
stukjes.
Doe hetzelfde met de uien.
Schik de stukjes aardappel en ui vervolgens rond de
vismoten.
Giet de olie en de kopjes water in een schaaltje, roer er de
tomatenpuree door, pers er de knoflookteentjes in uit en
strooi er de oregano over.
Meng alles goed door elkaar en breng het met zout en peper op
smaak.
Giet de saus over de vismoten.
Was dan de vleestomaten, snijd ze in plakjes en leg ze op de
tomatensaus.
Strooi daar de versgehakte peterselie over.
Schuif de schaal in de oven en laat alles in 60-70 minuten
gaar worden.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |