Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Garnalen in knoflook, olie en chilisaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

12 eetlepels olijfolie
2 hele gedroogde rode chilipepers, verkruimeld
5 of 6 grote hele garnalen (scampi) per persoon
4 fijngehakte teentjes knoflook

Bereiden

Verhit de olijfolie in een pan en voeg de chilipepers en de
garnalen toe.
Bak ze in 2 minuten en keer de garnalen steeds om.
Voeg de gehakte knoflook toe.
Serveer de garnalen in aparte verwarmde aardewerken
schaaltjes.
Geef er lekker brood bij om in de aromatische olie te dopen.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kabeljauw met kerrie
Scholfilet in rode uien-wijnsaus
Noorse witte heilbot op z’n Latijns
Oosterse mosselen
Gravad lachs(gemarineerde zalm)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes