Pel de garnalen, verwijder de zwarte streng uit de rug en prik
de garnalen aan een spies.
Laat de tomaten uitlekken.
Verwarm in een pan 2 eetlepels olie, fruit de knoflook tot die
licht van kleur is en voeg de in reepjes gesneden gedroogde
tomaten toe.
Strooi de tijm over de tomaat en voeg de sambal en de
uitgelekte stukjes tomaat toe.
Laat het geheel 5 minuten door pruttelen.
Bak de garnalen in de rest van de olie 2 minuten aan elke
kant.
Voeg naar smaak zout en peper toe en druppel wat citroensap
over de garnalen.
Kook de rijst, leg de garnalen op de rijst en schep de saus
erover.
Bestrooi het gerecht rijkelijk met fijngesnipperde
lente-uitjes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |