Verwarm de oven voor op 190°C.
Snijd de schoongemaakte venkelknollen in zeer dunne
plakjes.
Smelt de helft van de boter in een koekenpan.
Voeg de venkel en zout en peper toe en leg er folie over.
Kook dit op hoog vuur 3-4 minuten tot de venkel iets zachter
is.
Smelt de rest van de boter.
Vouw het vetvrije papier in de lengte doormidden en vet het
met boter in.
Was en droog de forel.
Stroop de dilleblaadjes af, laat 4 stengels heel en hak de
blaadjes grof.
Roer de dille door de venkel.
Maak een bedje van de venkel op elk vel papier, leg er een
filet op en voeg naar smaak zout, peper en Pernod toe.
Leg op elke filet een takje dille.
Vouw het papier over de forel en vouw de randen goed
dicht.
Leg de pakketjes op een bakplaat en bak ze 25-35 minuten tot
ze bol staan en bruin zijn.
Serveer direct op verwarmde borden.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |