Spoel de visfilets af en dep ze met keukenpapier droog.
Bestrooi de vis met wat peper en zout en besprenkel met de
helft van de
Worcestershiresaus.
Laat de visfilets ± 1 uur in de koelkast staan.
Meng in een kom de mayonaise met de wijn, de koriander, de
dragon, de Pastis, het limoensap en de rest van de
Worcestershiresaus.
Bestrijk 4 vellen aluminiumfolie elk met 1 lepel van het
mayonaisemengsel, leg de visfilets erop en bedek ze met de
rest van het mayonaisemengsel.
Leg hierop achtereenvolgens 2 plakken ui, 2 plakken tomaat en
2 olijven.
Vouw de pakketjes dicht, leg ze met de naad naar boven in een
op 200°C voorverwarmde oven en laat ze in 15 minuten gaar
worden.
Open de pakketjes en garneer ze met de peperstukjes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |