Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Eikenbladsla met tarbot

Aantal personen: 4

Ingrediënten

200 gr eikenbladsla
400 gr gepocheerde tarbot (i.p.v. tarbot - een niet overal zo
gemakkelijk te verkrijgen, nogal dure vissoort - kunt u ook
kabeljauwfilet gebruiken)

Bereiden

Voor de saus:
1 zakje Hollandaise saus
1 dl droge witte vermout of Noilly Prat
1 eetlepel fijngeknipte bieslook

Maak de sla schoon, was ze en sla ze in een slacentrifuge
droog.
Bereid de Hollandaise saus als op de verpakking aangegeven en
maak haar met de vermout of Noilly Prat af.
Neem 4 platte borden en bedek deze met de eikenbladsla.
Verdeel de gepocheerde tarbot over de borden en schenk de
warme saus over de vis.
Garneer met de fijngeknipte bieslook.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gegrilde zalm en tong met champagnesaus
Witte wijnsaus bij vis
Kabeljauwlasagne met courgette
Saté oedang I
Gratin van vis (Tilapiafilets )

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes