Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Dille-mosterdsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 eetlepels (Dijon)-mosterd
1 eetlepel wijnazijn
1 eetlepel suiker
3/4 dl zonnebloemolie
1 eetlepel fijngehakte dille
peper, zout

Bereiden

Vermeng de mosterd, de azijn en de suiker en klop beetje bij
beetje de olie erdoor.
Voeg de dille en peper en zout naar smaak toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Oedang goreng
Kabeljauw met paprika-saffraansaus (4 pers.)
Kabeljauw met witte druiven
Venkel-visschotel
Zalm op Afrikaanse wijze gemarineerd, geserveerd met samosa vangarnalen

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes