Doe de couscous in een kom, roer er 1 dl water en de olijfolie
door en laat de couscous 30 minuten wellen.
Schil de wortel en de koolrabi en snijd ze in stukjes.
Pel en snipper de ui.
Maak de paprika schoon en snijd hem in reepjes.
Doe de groenten in de onderste pan van een
couscoussière, een rijststomer of een grote pan.
Voeg de visfond met naar smaak zout en peper en de saffraan
toe en breng het geheel aan de kook.
Doe de couscous over in de stoompan of in een metalen zeef en
hang deze boven de vissoep.
Leg het deksel erop en laat de soep ± 30 minuten
zachtjes sudderen, zodat de couscous in de hete stoom gaar
wordt.
Snijd de vis in repen.
Schil de appels en snijd ze in schijfjes.
Schep de vis en de appel door de soep en laat het geheel in
nog ± 10 minuten gaar worden.
Schep de couscous op een schaal.
Kook het vocht van de vissoep nog wat in en schep de vis en de
groenten met de saus over de couscous.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |