Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Courgette met vis en wijn-dillesaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 courgettes
400 gr witvisfilet (kabeljauw, wijting of koolvis)
400 gr Mexicaanse groente (diepvries)
2 eetlepels fijngehakte peterselie
2 eidooiers
zout, versgemalen peper
2 pakjes witte wijnsaus (Gourmet)
1 eetlepel fijngehakte dille

Bereiden

Halveer de courgettes in de lengte en schraap de pitjes er met
een lepel uit.
Snijd de vis in stukjes van 1 cm.
Laat de groente ontdooien.
Meng de vis met de groente, de fijngehakte peterselie en het
ei en breng op smaak met zout en peper.
Vul de courgettes met dit mengsel.
Stoom de courgettes Ī 35 minuten in een stoompan.
Bereid intussen de saus volgens de aanwijzingen op de
verpakking en roer er tot slot de dille door.
Verdeel de courgette en de saus over 4 borden.
Lekker met toast of nacho's (naturel).

Bron/inzender: Astrid

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Vis in tomaten- en olijvensaus
Noorse witte heilbot op zín Aziatisch
Kabeljauw-ovenschotel
Kabeljauw in rauwe ham (10 min recept)
Kabeljauw met snelle zoetzure saus
Gebakken zeewolf-zeeduivel met basilicum

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes