Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Cassoulet van mosselen, stukjes verse kabeljauw, zalm en fijnegroenten

Aantal personen: 4

Ingrediënten

24 schoongewassen mosselen
200 gr fijne vis in stukjes van ± 3 cm
50 gr Hollandse garnalen
100 gr diepvriestuinboontjes
150 gr kleine broccoliroosjes
1/2 liter (zelfgetrokken) visbouillon
3 dl room
1 dl witte wijn
2 eetlepels olijfolie
4 sjalotjes
1 teen knoflook
verse dille

Bereiden

Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en fruit ze in 1
eetlepel olijfolie.
Voeg de room, de bouillon en de witte wijn toe en laat het tot
de helft inkoken.
Was de broccoli en haal de velletjes van de ontdooide
tuinboontjes.
Blancheer de groenten ± 2 minuten.
Bak de vis in 1 eetlepel olijfolie 1 minuut aan.
Kook de mosselen in de saus tot ze opengaan, voeg dan de
groenten en de vis toe en verwarm die even mee.
Dien de cassoulet op in voorverwarmde diepe borden en voeg op
het laatst de garnalen en de fijngesneden dille toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

haring gemarineerd in tomatensaus
Risotto met garnalen en tomaat
Zalmsaus
Salade van op Brasil tabak gerookte zalmforelfillets
Mosselen

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes