Bruine vis met groenten uit een stoommandje
Aantal personen: 2
Ingrediënten
1 eetlepel gemalen zwarte peper
1 theelepel zout
1 mespunt cayennepeper
1 mespunt paprikapoeder
2 theelepels oregano
2 theelepels sesamzaadjes
2 moten kabeljauw á 100 gr
1 eetlepel olijfolie
een pan met anti-aanbaklaag
Bereiden
Meng de kruiden en de sesamzaadjes en druk het kruidenmengsel
aan beide kanten op de vis.
Verhit de olie in de anti-aanbakpan en bak de vis aan beide
kanten ± 2 minuten.
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Zalm met basilicum-mosterdroom
Dinerschotel van snoekbaarsfilets
Scholfilet in rode uien-wijnsaus
Komkommer-vis ragoût
Gegratineerde kabeljauwschotel