Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Botervis met dille en tomaat

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 botervisfilets á ± 180 gr
verse dille
witte wijn
2 tomaten
een scheutje pernod
versgemalen peper

Bereiden

Ontvel de tomaten door ze, met een sneetje in de bovenkant, 10
tellen in een pan kokend water te dompelen. Leg direct in
ijswater en u trekt de velletjes er zo af.
Bak de botervisfilets snel om en om bruin (1 minuut aan iedere
kant).
Leg ze in een ovenschaal, bestrooi ze met peper en sprenkel er
de witte wijn en de pernod over.
Leg de in kleine stukjes gehakte tomaat erp, drapeer er de
ongesneden dille over en zet de vis ± 5 minuten in een
op 200°C voorverwarmde oven.
Lekker met wilde en witte rijst en een zomergroente.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gestoomde zalmfilets met venkel
Kabeljauw met sinaasappelsaus
Lekkerbek met zoetzure ananassaus
Kabeljauwschotel met kruidig korstje
Noorse witte heilbot op z’n Spaans

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes