Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Asperges met verse kreeft en mosterdsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

750 gr witte asperges
750 gr groene asperges
15 gr zout
2 kreeften van ± 750 gr
5 dl mayonaise
5 dl witte wijn
2 theelepeltjes Dijonmosterd
Versgemalen witte peper en nog wat zout

Bereiden

Schil de asperges.
Breng een pan met ruim water aan de kook, voeg er een flinke
scheut witte wijn aan toe, strooi er wat versgemalen peper en
zout in en kook de kreeften erin.
Na 20 minuten zijn ze gaar.
Blancheer de witte en de groene asperges apart.
Leng de mayonaise aan met wat witte wijn en roer er de
Dijonmosterd door.
Halveer de kreeften, leg op elk bord een halve kreeft en leg
er de asperges bij.
Schep wat van de mosterdsaus over de kreeft.

Bron/inzender: Astrid

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gegratineerde zalm met tomaten vinaigrette
Vis á la Picasso
Kabeljauw met kaas
Kabeljauwfilet in een paprika-saffraansaus
Zeewolfragoût met venkel
Gepaneerde mosselen

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes