Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Amsterdamse Viskoekjes

Aantal personen: 4

Ingrediënten

150 gr gare aardappelen
1/4 dl melk
zout, nootmuskaat
150 gr visresten (zonder graat of vel)
fijngesneden peterselie
paneermeel
60 gr boter

Bereiden

Maak van de aardappelen met de melk, het zout en de
nootmuskaat een zeer
stevige puree.
Verdeel de vis in kleine stukjes en roer die met de peterselie
door de aardappelpuree.
Vorm deze massa tot een bal en rol die op een met paneermeel
bestrooide plank tot een gelijkmatige rol uit.
Snijd de rol in plakken en bak die in de lichtbruine boter
vlug aan weerskanten goudbruin.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

s (28-01-2012 19:29):
heerlijk gerecht

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Garnalen in kerriesaus
Pakketjes van zalmforel met roomkaas
Kabeljauw met kruidenboter
Gekookte mosselen in pikante saus
Moclade uit Frankrijk

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes