Snijd de prei in smalle ringetjes, halveer de paprika en snijd deze zonder de zaadjes in dunne reepjes. Verdeel de bleekselderij in boogjes. Borstel de paddestoelen en verdeel ze in reepjes of plakjes.
Pel en pers de knoflook en roerbak deze in 2 eetlepels hete olie met de gembersnippers. Schep alle groenten, behalve de taugè, erdoor en roerbak 3 minuten. Voeg de taugè en de sojasaus toe en bak nog 1 minuut. Houd het even warm.
Klop de eieren met de melk en de koriander los en voeg peper en zout naar smaak toe.
Bak in een koekenpan in een beetje olie 4 omeletten aan beide kanten goudbruin.
Verdeel het groentenmengsel over het midden van de omeletten en vouw de omelet over de groente. Vouw de zijkanten om en zet de omeletwrap rechtop in kommen.
Met een frisse groene salade erbij is dit een smaakvol vegetarisch hoofdgerecht
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |