Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Cajun Crawfish pie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 ui
2 teentjes knoflook
1 paprika
2 bleekselderijstengels
50 g boter
1 el tomaten puree
½ el paprikapoeder
60 g bloem
2 el Noilly Prat
2 draadjes saffraan
5 dl visbouillon
1 lenteui
8 ragoutbakjes
10 g Cajunkruiden

Bereiden

  • De ui en knoflook hakken.

  • Paprika en bleekselderij in kleine blokjes snijden.

  • Boter in een pan met dikke bodem verhitten en uit laten bruisen.Ui, knoflook, paprika en bleekselderij hierin fruiten.

  • Tomatenpuree toevoegen en even mee laten bakken. Het vuur laag draaien en achtereenvolgens de seasoning, paprikapoeder en bloem door de groenten roeren.

  • Het geheel 1 minuut doorroeren. De Noilly Prat (of droge Vermouth) en saffraandraadjes toevoegen en de hete visbouillon hier geleidelijk bij schenken.

  • De saus even door laten koken en tenslotte de rivierkreeftjes en lente-ui erdoor roeren.

  • In ragoutbakjes serveren die in de oven verwarmd zijn.

    Dit vind je misschien ook lekkere recepten

    Champignons Napoleon
    Schorseneren in wit- of blond abdijbier
    Gebakken rijst met groenten
    Amerikaanse groentestoof zonder vlees
    Snelle vegetarische cassoulet
    Ratatouille superieur
  • Toprecept

    Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes