Verhit de oven tot 200 Gr.C.
Bestuif de karbonade met bloem.
Verhit de boter en olijfolie in een vlamvaste stoofschaal, leg de varkensfilet lapjes erin en bak ze aan alle kanten bruin, keer ze af en toe.
Giet de wijn erbij, laat hem deels verdampen en voeg zout toe.
Maak de bosbessen wat fijner met behulp van een keukenmachine of staafmixer (maak er geen sap van) en roer de honing erdoor.
Schep dit op de varkensfilet lapjes, dek ze af en zet de schaal 15 minuten afgedekt in de oven.
Haal de schaal uit de oven en laat deze 5 minuten rusten.
De saus bosbessen-honing saus is dun, indien gewenst ( ik heb dat gedaan) kunt u hem nog wat binden.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |