In steelpan pruimen met appelstroop, 1 eetlepel calvados, ontbijtkoek en kardemom verwarmen.
Pruimenmengsel met vork fijnwrijven en op smaak brengen met zout en peper.
Varkenshaasjes horizontaal insnijden ( niet helemaal doorsnijden) en op snijplank leggen.
Varkenshaasjes vullen met pruimenmengsel en bindtouw dichtmaken, bestooien met zout en peper.
In koekenpan boter verhitten. Als de schuim wegtrekt varkenshaasjes in pan leggen en op matig vuur in ca 15 minuten gaar en bruin bakken.
Intussen appel wassen, met appelboor klokhuis verwijderen en Apple in 8 plakken snijden.
Vlees uit pan nemen en in aluminiumfolie wikkelen.
Appelringen naast elkaar in bakvet leggen en zachtjes bakken.
Appel op warme serveerschaal leggen.
Bakvet afblussen met de rest van de calvados.
Aanbaksels goed losroeren en jus op hoog vuur 1 minuut laten inkoken.
Vlees uit folie nemen, in plakken snijden en bij appel leggen.
Jus erover schenken.
Bevat p.p.
300 Kcal
35 gr eiwit
10 gr vet
13 gr koolhydraten
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |