Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Stoofvlees met venkel

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr stoofvlees van scharrelvarkensvlees
2 uien
1 rrd pepertje
olie
knoflook
1 bouillontablet
droge witte wijn
600 gr venkel
eventueel wat aardappelzetmeel

Bereiden

Snijd het stoofvlees in blokken. Snijd de uien in brede ringen en snipper ze grof. Maak het pepertje schoon en snipper het. Bak het vlees in wat olie goudbruin, en knijp er 1 dikke teen knoflook boven uit. Maal er wat peper over, strooi er wat zout bij, verkruimel het bouillontablet en schenk er 3 dl wijn op. Stoof het vlees in 11/2 uur gaar of gebruik de snelkookpan, dan is 30 min voldoende. Maak ondertussen de venkel schoon en snijd deze in plakken. Haal de druk van de snelkookpan en voeg de venkel toe. Stoof het gerecht, zonder druk, nog 10 min. Bind de saus eventueel met wat losgeroerd aardappelzetmeel. Strooi er wat venkelgroen over.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Varkensvlees met knolselderij-aardappelpuree
Varkensfricandeau gevuld met zuidvruchten.
Cordon bleu met romige aardappelwaterkerspuree
Costoletta di maiale alla mostarda (ribkarbonade met mosterdsaus)
Gevulde karbonade

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes