Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Spezzatino con funghi

Aantal personen: 4

Ingrediënten

400 gram varkeshaas
1/4 liter slagroom
100 gram ui
2 teentjes knoflook
tomatenketchup
peper en zout

Bereiden

1. Snij de varkenshaas in kleine stukjes.
Peper en zout het vlees en bak het snel aan in boter of olie.
2. Zet de gesnipperde ui aan in boter, voeg knoflook en tomatenketchup toe en ontzuur de ketchup.
3. Voeg de room al roerende toe, zodat een egale saus wordt verkregen. Laat de saus indikken. Eventueel indikken met een lopend meeltje (bloem met water vermengd).
4. Voeg kort voor het serveren de stukjes varkenshaas toe.
5. Serveren met stokbrood.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Varkenshaasjes gevuld met lente-uitjes
Varkensoester met kersensaus
Varkenhaas met rode wijnsaus
Boeuf Bourguignon 2
Gestoofde varkensrollade op zijn Provenciaals

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes