Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gevulde vleesrolletjes

Aantal personen: 4

Ingrediënten

3oo g varkensgehakt
1 el gehakte peterselie
3 teentjes knoflook
4 runderschnitzels
2 el olie
4 tomaten
2 el Cognac
2 el bloem
80 cc rode wijn
tijm
p&z

Bereiden

  • Vermeng het gehakt met de peterselie, 1 fijngehakt teentje knoflook en zout en peper, en verdeel dit over de 4 schnitzels.
  • Rol deze op en bind ze vast met een touwtje.
  • Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de vleesrolletjes rondom bruin.
  • Neem ze uit de pan en fruit de rest van de fijngehakte knoflook in de olie. Strooi de bloem erover.
  • Voeg al roerend de Cognac en de wijn toe en breng dit aan de kook.
  • Voeg de tomaten de tijm en zout/peper toe. Roer dit goed door elkaar.
  • Leg de vleesrolletjes erin, doe de deksel op de pan en stoof de rolletjes in 30 min. gaar.
  • Lekker met peultjes en gekookte aardappelen.

    Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    Dit vind je misschien ook lekkere recepten

    Fricandeau met pikant korstje
    Krokant varkensvlees met kokos en zoetzure saus
    Ribkarbonades met tomatenpesto
    Fricandeau met abrikozen-dadelvulling
    Stoofvlees met venkel
  • Toprecept

    Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes