Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gevulde vleesrolletjes

Aantal personen: 4

Ingrediënten

3oo g varkensgehakt
1 el gehakte peterselie
3 teentjes knoflook
4 runderschnitzels
2 el olie
4 tomaten
2 el Cognac
2 el bloem
80 cc rode wijn
tijm
p&z

Bereiden

  • Vermeng het gehakt met de peterselie, 1 fijngehakt teentje knoflook en zout en peper, en verdeel dit over de 4 schnitzels.
  • Rol deze op en bind ze vast met een touwtje.
  • Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de vleesrolletjes rondom bruin.
  • Neem ze uit de pan en fruit de rest van de fijngehakte knoflook in de olie. Strooi de bloem erover.
  • Voeg al roerend de Cognac en de wijn toe en breng dit aan de kook.
  • Voeg de tomaten de tijm en zout/peper toe. Roer dit goed door elkaar.
  • Leg de vleesrolletjes erin, doe de deksel op de pan en stoof de rolletjes in 30 min. gaar.
  • Lekker met peultjes en gekookte aardappelen.

    Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    Dit vind je misschien ook lekkere recepten

    Filet mignon de porc a la normande (gebraden varkenshaas met appel en rozijnen)
    Gevulde schnitzels (variaties)
    Roergebakken varkensreepjes met shii-take en peultjes.
    Mosterdvlees
    Hamlapjes met warme piccalilly van voorjaarsgroenten
  • Toprecept

    Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes