Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gestoofde varkensrollade op zijn Provenciaals

Aantal personen: 6-

Ingrediënten

1 varkensfilet-rollade van ca 1 kg
zout
peper
50 gr boter of margarine
2½ dl kippenbouillon
2 grote uien, in ringen
2 teentjes knoflook, geperst
½ el rozemarijnnaaldjes
1 kg tomaten, ontveld, in partjes

Bereiden

bestrooi de rollade met zout en peper en bak hem in circa 8 min rondom bruin in de boter.
Voeg de bouillon toe en laat de rollade met het deksel schuin op de pan circa 30 min stoven.
Neem de rollade uit de pan en houd hem warm. Bak de uien circa 5 min in het achtergebleven braadvet. Voeg knoflook, rozemarijn en tomaten toe en bak dit circa 5 min mee op zacht vuur. Leg de rollade weer in de pan en laat hem, met het deksel op de pan, nog circa 30 min stoven. Schep het tomatenmengsel af en toe om.
Serveer de rollade met de tomatensaus.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Roergebakken varkensreepjes met shii-take en peultjes.
Uit de herfstkeuken
Schnitzels met bospaddestoelen
Varkensvlees met aardbeien balsamicosaus
Varkenshaasjes met appel en ui


Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes