Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Franse gevulde rollade

Aantal personen:

Ingrediënten

1 kant en klare gebraden rollade (kalkoen, kalfs, varkens of kiprollade) ca. 12 dunne (1/2cm) plakjes paté in plakken snijden, cognac of droge sherry.

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de koude rollade in dikke, nette plakken. Snijd de plakken niet te dun, want dan vallen ze uit elkaar. Leg de plakjes paté tussen de plakken en duw de rollade weer in model. Leg de rollade in een licht ingevette ovenschaal. Besprenkel het vlees met een scheut cognac of sherry en dek ‘m af met aluminumfolie om uitdrogen te voorkomen. Verwarm de rollade in ca. 20 min. in de oven.Lekker met een salade met stukjes fruit erdoor en een warm stokbrood uit de oven, frietjes of gebakken aardappeltjes.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gelakte varkenshaas medaillons met port-salie saus
Varkensoester met kersensaus
Varkenshaas in zoetzure saus
Stoofvlees met venkel
Filet mignon de porc a la normande (gebraden varkenshaas met appel en rozijnen)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes