Was de paddenstoelen en halveer ze eventueel. Pel en snipper de uien. Dep het vlees droog en snijd het in dunne schijven.
Braad het vlees portiegewijs in de hete olie aan. Breng het op smaak met zout en peper en neem het uit de pan. Bak de champignons ca. 5 minuten in het hete braadvet en breng op smaak met zout en peper. Fruit de uien kort mee. Voeg het vlees weer toe. Voeg al roerend 375 ml water, de slagroom en het bouillonblokje toe. Breng de saus aan de kook en bind hem lichtjes met allesbinder. Breng op smaak met zout, peper en vermout.
Was de kervel en trek de blaadjes eraf op een beetje ter garnering na. Strooi de kervel over het vlees. Garneer met de rest van de kervel. Serveer het vlees met de room en bijvoorbeeld tagliatelle.
Bereidingstijd: ca. 45 minuten.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |