Bereiding:Bloem mengen met de gistkorrels en de suiker.
Kuiltje maken, toevoegen lauwe melk gesmolten boter en een ½ ei.
Van dit alles een deegbal maken.
Een uur afdekken met een doek en op een warme plaats laten rijzen.
Nog een keer doorkneden en in het bakblik doen.
Doek erover en nog een ½uur laten rijzen.
Vullen met de rijstepap en in een voorverwarmde oven 200 Gr op de onderste richel bakken in 30 min.
Rijstepap:boter smelten, rijst erdoor roeren, melk toevoegen en als het kookt 12 minuten laten koken.
Na 12 minuten de suiker erdoorheen en even opnieuw aan de kook brengen.
In een andere pan melk met suiker aan de kook brengen.
Beetje melk achterhouden om de puddingpoeder aan te maken,
Puddingpoeder erdoor heen roeren en 1 min laten doorkoken.
Als de rijst klaar is de pudding erdoor roeren en daarna 2 eigelen erdoor roeren.
2 eiwitten stijfkloppen en door de rijst/puddingmengsel scheppen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |