Ossestaartsoep (10 pers)

Ossestaartsoep (10 pers)

Ossestaartsoep (10 pers)

Aantal personen: 10

Bereidingstijd:

Ingrediënten

500 gram ossenstaart
100 gram mirepoix
1 tomaat
2 l water
kruidenzakje
madeira of sherry

Bereiden

1.Staarten kleuren.

2.Mirepoix en tomaat toevoegen.

3.Afblussen met het water.

4.Aan de kook brengen.

5.Afschuimen.

6.Kruidenbuiltje toevoegen.

7.Laten trekken.

8.Passeren.

9.Afsmaken.

Tips:

10.Mirepoix= fijngesneden wortel, prei, ui, knolselderij in gelijke delen.

11.Kruidenzakje bevat= basilicum, marjolein, salie, tijm, peper, koriander
Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken