Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Taaitaai 3

Ingrediënten

250 gr vloeibare honing
1 ei
350 gr bloem
2 mespuntjes bakpoeder
1 eetlepel speculaaskruiden
1 theelepel gemalen anijszaad
1 ei (voor een glimmende kleur)

Bereiden

Vermeng de honing en het ei, voeg de overige ingrediënten toe, kneed
er een soepel deeg van en laat dit in de koelkast 1 uur opstijven.
Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak tot een 1 cm dikke lap
uit en steek of snijd hier figuren uit.
Doe de over taaitaai op een ingevette bakplaat en bak ze in een hete
oven
(200°C) in 10-15 minuten gaar.
Voor een glimmende kleur kunt u er opgeklopt ei over strijken.

Bron/inzender: Astrid

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Marsepein 3
Banketletter
Pepernoten 5
Taaitaainoten (de èchte pepernoten)
Marsepein
Amandelspijs 1

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes