Pel en snipper de ui.
Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes.
Was de tomaten en snijd ze in partjes. Giet de ananas af boven een kommetje.
Snijd de kipfilet in smalle reepjes en roer de shoarmakruiden erdoor.
Verhit de olie in grote braadpan en roerbak de reepjes kip met de uisnippers rondom bruin.
Voeg de gesneden kool en de stukjes paprika toe en roerbak het geheel ca 4 minuten.
Vermeng de pindakaas met het sap van de ananas en roer dit door het koolmengsel. Laat de kool, met een deksel op de pan, zachtjes ca 10 min pruttelen
Roer de stukjes ananas, tomaat en de ketchup door het koolmengsel en laat alles door en door heet worden. Breng het gerecht op smaak met sambal.
Lekker met rijst of mie.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |