Schil de aardappelen en kook ze in ca 20 min gaar in water met zout. Laat intussen de rode kool ontdooien en warm worden. Verhit de melk. Giet de aardappelen af en stamp ze met de melk en rode kool tot een stampot. Schil de appels en snijd ze in plakken van ca 1 cm dik. Pel de uien en snijd ze in ringen.. Bak de uien en appels in afzonderlijke pannen in vleibare margarine goudbruin.
Verwarm de oven voor op 220 graden (hetelucht oven 200 graden)
Vet een vuurvaste schaal in met vloeibare margarine. Verdeel eenderde deel van de stampot over de bodem van de schaal. Leg hier achtereenvolgens de appeltjes, eenderde deel van de stampot, de uien, het stoofvlees en de rest van de stampot op. Bestrooi met paneermeel en besprenkel met vloeibare margarine. Zet de jachtschotel ca 20 min in de oven.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |