Worcestershiresaus heeft een pittig-kruidige smaak en geeft het ovengerecht een heerlijke smaak. De combinatie met bladerdeeg maakt het geheel af. Serveer dit gerecht met een frisse salade.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Zet een pan met 150 ml water op het vuur en voeg ¼ runderbouillon toe.
Snij de wortel in plakjes
Verhit de boter in een hapjespan en bak de wortel voor 5 minuten.
Kruid het gehakt en voeg deze toe aan de hapjespan. Bak het gehakt rul.
Voeg de runderbouillon toe.
Voeg de worcestershiresaus toe.
Breng het geheel aan de kook en laat dit 5 minuten pruttelen.
Voeg naar wens peper toe
Voeg alles toe aan een ovenschaal.
Bedek de ovenschaal met het bladerdeeg en prik met een vork enkele gaatjes in het deeg. Plaats het daarna in de oven voor 25 minuten.
Zodra het bladerdeeg goudbruin is kan het uit de oven. Snij het in vier stukken en verdeel het over de borden.
Jose W. (06-11-2023 15:08):
Super lekker!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |