Chevapcici
Aantal personen: 8Bereidingstijd: 30 minuten + 1 uur koelen
Ingrediënten
250 gr rundergehakt*
250 gr varkensgehakt
250 gr kalfsgehakt
½ ui, geraspt
1 teen knoflook, geperst
2 eetl. dille, fijngesneden
1 eetl peterselie, fijngesneden
1½ theel. gemalen koriander ( ketoembar)
½ theel gemalen komijn ( djinten)
1 theel. paprikapoeder
1 theel. zout
½ theel. vers gemalen peper
1 theel. bakpoeder
3 eetl runderbouillon
25 gr vers broodkruim
1 ei, losgeklopt
* Ik heb alleen rundergehakt gebruikt.
Bereiden
Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng ze goed door met uw handen.
Maak uw handen nat met koud water en verdeel het vlees in 16 porties.
Rol elk portie tot een worstje van ongeveer 12 cm.
Leg de worstjes op een bord en zet deze afgedekt 1 uur in de koelkast.
Verwarm de grill ( of antiaanbakpan zonder toevoeging)
Grill of bak de worstjes in 6-8 minuten, draai ze regelmatig.
Bron/inzender:
marionsrecepten.nl
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Caribische aardappelschotel met paksoi
Ovenschotel met gehakt en andijvie
Stamppot groene kool met kaas
Koolrolletjes met gehakt en tomatensaus
Kipkerrie salade