Haal de 5 buitenste grote bladeren van de paksoi en kook ze 1-2 minuten in water met wat zout. Spoel ze met koud water af en dep ze droog. Snij de rest van de paksoi in dunne repen. Bereid de aardappelpuree met de melk volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de reepjes vlees in de hete boter goudbruin.Voeg de paksoi toe en bak alles 5 minuten mee. Schenk het ananassap erbij en breng het aan de kook. Schep de noten erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep de aardappelpuree in een ingevette ovenschaal en verdeel het groentenmengsel erover. Dek het gerecht af met de paksoi- bladeren en strooi de kaas erover. Zet de schaal 30 minuten in een op 200 voorverwarmde oven of 12-15 minutenin een op 225 graden (350 watt) voorverwarmde combinatiemagnetron.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |