Roer voor de vinaigrette de mosterd met de olie los, voeg er de
frambozenazijn aan toe en breng op smaak met peper en zout.
Spoel de luzerne- en radijsscheuten af, laat ze uitlekken en meng er de
vinaigrette door.
Laat de palmharten uitlekken en snijd ze in rondjes van ± 2 cm
dik.
Was de aardbeien en laat ze uitlekken.
Steek uit het brood vormpjes naar keuze, besmeer deze met boter en rooster
ze.
Leg in het midden van 4 borden een bedje van de scheuten, plooi de plakjes
Grisonvlees in de helft en schik deze op de scheuten.
Leg er afwisselend een rondje palmhart en een aardbei omheen.
Serveer de toastjes er apart bij.
Tip: Grisonvlees is gedroogd, mager rundvlees uit de Alpen. Het is
verkrijgbaar bij de slager of in warenhuizen.
Radijsscheuten zijn kleiner dan sojascheuten en pikanter van smaak.
U kunt sojascheuten wel als vervangmiddel gebruiken.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |