Snijd de tonijn in blokjes van ± 2 1/2 cm.
Verhit 2 eetlepels olie en bak de tonijn daarin 3-4 minuten.
Bak in een andere pan de sjalotjes in 2 eetlepels olie goudbruin, voeg de
knoflook toe en bak die ± 1 minuut mee.
Voeg de wijn toe en laat tot 1/4 van het oorspronkelijke volume
inkoken.
Voeg het restant van de olie, de dragon en de mosterd toe en breng op
smaak met zout en peper.
Schep de tonijn, sjalotjes, aardappels, olijven en ansjovis door elkaar en
meng de saus erdoor.
Schik de salade op een grote schaal en garneer met takjes dragon.
Dien de salade warm op en geef er vers brood bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |