Laat de noedels ± 15 minuten in koud water weken en laat ze daarna
uitlekken.
Verhit intussen 2 eetlepels olie en bak hierin de uien, knoflook, rode
peper en tahoe ± 5 minuten.
Bak in 1 eetlepel olie van de losgeklopte eieren roerei.
Stoof in 1 eetlepel olie de taugé ± 5 minuten.
Verhit 2 eetlepels olie, voeg de uitgelekte noedels en de ketjap toe en
bak ze ± 5 minuten.
Leg op elk bord een koolblad en leg er de noedels, het roerei, het
tahoemengsel en de taugé op.
Sprenkel het limoensap erover en garneer met de pinda‘s en de partjes
limoen.
Vermeng de vissaus, bruine suiker en azijn en serveer dit er in kleine
schaaltjes bij.
Serveer de salade met lente-uitjes en eventueel een rode peper.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |