Kook de pasta in ruim kokend water met wat zout volgens de aanwijzingen op
de verpakking beetgaar.
Giet de pasta af, spoel hem met koud water na en laat hem goed
uitlekken.
Maak intussen de groenten schoon.
Was de bleekselderij en snijd ze in lucifertjes.
Maak de radijsjes schoon en snijd de champignons in vieren.
Roer in een mengkom de mayonaise, de kwark, de azijn en het mosterdpoeder
door elkaar en voeg naar smaak peper toe.
Schep de uitgelekte pasta, de groenten, de champignons en de cashewnoten
erdoor en breng de salade goed op smaak met zout en peper.
Doe de salade over in een ondiepe serveerschaal en zorg dat de
verschillende groenten duidelijk zichtbaar zijn.
Bestrooi de salade tot slot met de gehakte bieslook en serveer.
U kunt deze pastasalade goed combineren met koud vlees, vis of gevogelte.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |